Autómentés külföldön

Általában a lehető legrosszabb időpontban történik a baj. Ezért fontos minden autóút előtt tisztában lennünk azzal, hova fordulhatunk segítségért.

Fontos, hogy olyan autómentőre van szükség, akinek van helyismerete, képes a lehető leggyorsabban indulni a helyszínre, megfelelő felszereléssel rendelkezik, és rutinosan képes biztonságosan a szervizbe juttatni az autót, Önt pedig haza.

Autómentés külföldön – Ausztria

Ha ingázik Ausztria és Magyarország között, akkor a nagy számok törvénye alapján sajnos előfordulhat, hogy baleset éri vagy műszaki okok miatt lerobban az autó. Ilyen esetben, mivel valószínű, hogy az autópályán történik a probléma, fontos az időfaktor. Ezért olyan autómentőre van szüksége, amelyik 0-24 órában rendelkezésre, és azonnal tud indulni. Ránk számíthat!

Autómentés külföldön – Horvátország

Nyaralni megy a családdal? Vagy éppen hazafelé robban le az autó? Hívjon minket. Általában a segélykérő hívás utáni 10 percen belül indulunk Horvátország felé.

Ha szükség van rá, cserekocsit is tudunk vinni, hogy folytathassák az utat a tengerpart felé.

 

Autómentés külföldön – Szlovénia

Tudnivalók Szlovéniáról, szükséges érvényes útlevél vagy személyi igazolvány. A vezetéshez érvényes nemzeti jogosítvány, és autóbérlés esetén kiegészítő nemzetközi jogosítványt is kérhetnek. Ezen kívül hasznos lehet a kötelező felelősségbiztosítás érvényességét igazoló nemzetközi zöldkártya kiváltását.

Autómentés külföldön – Csehország

Kötelező autós felszerelés a 36 kg-nál könnyebb és 150 centinél alacsonyabb gyermekek számára a gyermekbiztonsági ülés. November 1től kötelező a téli gumi, akkor is, ha nincs hó.

Csehország jelenleg 8 autópályával rendelkezik, mind D-jelzésűek, ezért fontos tudnia, mikor hív minket, hogy pontosan hol van.

Ha probléma merül fel, lerobban vagy balesetet szenved, 10 percen belül már úton is vagyunk a megfelelő felszereléssel. Ha szükséges, csere autót is biztosítunk. Hívjon minket, éjjel vagy nappal.

Autómentés külföldön – Lengyelország

Síelésből tart hazafelé? Ne maradjon a lerobbant autóval az útszélén, azonnal tudunk indulni Önért.

Fontos, nem saját tulajdonú autó esetén szükség lesz meghatalmazásra, ezzel érdemes előre felkészülni.

Autómentés külföldön – Szlovákia

Fontos, hogy olyan autómentőre van szüksége, akinek van helyismerete, és a vonatkozó szabályokat is ismeri. Kerülje a fölösleges plusz problémákat.

Jó tudni, hogy maximum 3,5 t személyautók esetében mind a négy keréken kötelező a jeges, havas, hó-kásás utakon a min. 3 mm-es profilmélységű téli gumi használata. Hólánc csak akkor használható, ha az nem rongálja az útburkolatot (ha elég hó van az utakon).

Külföldi vétlen autóbaleset kárrendezése

Kevesen tudják!
Ha egy magyar autós külföldön vétlen autóbalesetet vagy személyi sérülést szenved, lehetősége van arra, hogy a baleset helye szerinti ország jogrendje, alkatrész és javítási óradíjai szerint kapja a kártérítést euróban.

Ehhez mindössze két dolgot kell tennie:
– A vétlen autóbaleset bekövetkezte után keresse meg a külföldi balesetek kárrendezésére szakosodott biztosítóktól független kárrendező irodát.
– A hazai kárrendezési megbízottnak NE jelentse be a kárt!

Amennyiben járművét menteni, szállítani kellett a kárrendező iroda annak költségét is megtérítteti a károkozó autó biztosítójával.

Összegzés

Ön akkor is kaphat segítséget tőlünk, ha külföldön, a környező országokban kerül bajba. Az Ön hívásától számított 10 percen belül útnak indulunk. A Csupi Autómentő tapasztalt, és profi felszereléssel rendelkezve, 0-24 órában bármikor az Ön segítségére siet.

 

Hasznos linkek:

Autómentés Külföld

Autómentés Budapest

Autómentés Pest megye

Ránk számíthat!

Ha úgy alakul, hogy az utakon ragad, csak hívja diszpécserünket a következő telefonszámon:

+36 70 62 62 777

Hamar érkezik a segítség. Budapest, külföldön és belföldön éjjel-nappal
mozgósíthatóak vagyunk, így szó szerint bármikor meg tudjuk Önt és autóját menteni. Várjuk hívását!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

peter2000 bemutatkozása

Csupek Péter, autómentő vagyok. 10 éves szakmai tapasztalattal megbízhatóan állok rendelkezésére, ha autó,- motor, furgon mentésre, szállításra van szüksége. Mélygarázsból mentés, bikázás, félretankolás esetén is forduljon hozzám bizalommal a hét minden napján 0-24-ig! +36 70 62 62 777

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.