Autómentéssel kapcsolatos szolgáltatások

Az autómentés egyik legtöbb tudást igénylő része, amikor már a helyszínen igyekszünk megjavítani a lerobbant autót. Ehhez széleskörű típus ismeretre és sok órás „szerelek az út szélén” tapasztalatra van szükség.

Az autómentés sokoldalú kihívásai közé pedig nem csak a mentés, hanem a hozzá kapcsolódó „apróságok” is hozzátartoznak.

Autómentéssel kapcsolatos szolgáltatások – Bikázás, félretankolás

Az autómentéssel kapcsolatos szolgáltatások egy része a helyszíni mentés. Ilyen, amikor félretankolás történik, vagy amikor lemerült az aksi, és „bikázni” kell. Az aksi több okból is lemerülhet, és az is lehet, hogy nem szabad már bikázni, hanem cserére van szükség. Szerencsére tapasztaltak vagyunk, nem szükséges órákig próbálkoznunk ahhoz, hogy megoldjunk egy helyzetet.

Autómentéssel kapcsolatos szolgáltatások – Autómentés mélygarázsból

Műszaki hibás gépkocsiját elszállítjuk mélygarázsból is. Ez egy speciális helyzet, hiszen jóval kevesebb hely áll rendelkezésre, de szakmailag felkészült kollégáink megoldanak minden helyzetet Budapest és Pest megye egész területén!

Teherautó és munkagép mentése, hajó szállítása

Az autómentés extra szelete, amikor nem személyautót, hanem lényegesen nagyobb teherautót, munkagépet vagy éppen hajót kell menteni vagy szállítani. Ehhez már kevesebb cégnek van felszerelése, de mi ezt is tudjuk vállalni 2,5 tonnáig. Ebbe a súlyhatárba belefér a squad mentése, szállítása is.

Autómentéssel kapcsolatos szolgáltatások – Csere autó biztosítása

Néha a munkánk, vagy a családunk egészsége múlhat azon, hogy időben eljussunk valahova. Amikor lerobban az autó, az tényleg a világ végét jelenti néha. Mi azonban nem csupán a lerobbant autót tudjuk megmenteni. Előzetes megbeszélés alapján csereautót biztosítunk, hogy eljusson oda, ahová kell.

Autómentéssel kapcsolatos szolgáltatások – Veterán autómentés, szállítás

Bízhat bennünk szakmailag és emberileg. Kollégáink nem csak az autókhoz értenek, de a balesetes, karambolos gépjármű sérültjeihez is megértéssel fordulnak. Felszerelésünk is profi, ezért sérülés nélkül tudjuk rögzíteni és szállítani a veterán autókat is.

Hívjon minket bizalommal!

Hasznos linkek:

Autómentés
Budapest

Autómentés
Pest megye

Ránk számíthat!

Ha úgy alakul, hogy az utakon ragad, csak hívja diszpécserünket a következő telefonszámon:

+36 70 62 62 777

Hamar érkezik a segítség. Budapest, külföldön és belföldön éjjel-nappal
mozgósíthatóak vagyunk, így szó szerint bármikor meg tudjuk Önt és autóját menteni. Várjuk hívását!

A lerobbant autó vontatása, autószállítás is tevékenységeinkhez tartozik. A lerobbant autó vontatása című cikkben erről részletesen írtunk.

Ha szeretne tájékozódni egy autómentés részleteiről, akkor Az autómentés folyamata című cikket ajánljuk.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

peter2000 bemutatkozása

Csupek Péter, autómentő vagyok. 10 éves szakmai tapasztalattal megbízhatóan állok rendelkezésére, ha autó,- motor, furgon mentésre, szállításra van szüksége. Mélygarázsból mentés, bikázás, félretankolás esetén is forduljon hozzám bizalommal a hét minden napján 0-24-ig! +36 70 62 62 777

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.