Autómentő felszerelés

Nincs nagyobb félelem annál, mint amikor bajba kerülünk, és a „szakemberek” megoldás helyett, csak még nagyobb bajba sodornak minket.

Nálunk ilyen nem fordul elő! Profi felszereléssel érkezünk, és az autó nem szenved további károkat a mentés közben.

Nézze meg, milyen fejlett felszereléssel indulunk segíteni Önnek.

Autómentés Budapest, Pest megye, külföld

Autómentős szakembereink kivételesen nagy hangsúlyt fektetnek az autómentés színvonalára. Ezt a fejlett technikai háttérrel rendelkező autómentő, és a rajta található eszközkészlet biztosítja.

Biztonságosan és profi módszerekkel juttatjuk autóját az Ön által megadott címre.

Alapvető autómentő felszerelés

Egy autómentés során szinte bármi előfordulhat, ezért felkészültek vagyunk.

Alapvető felszereléshez tartozik:

  • kerékkulcs
  • autóemelő
  • „bikakábel”
  • extra üzemanyag
  • általános szerszámkészletek

Ezekkel már a helyszínen orvosolhatóak a kisebb problémák, mint az elfogyott üzemanyag, az elszakadt ékszíj, vagy a defekt.

A platós autómentő rendelkezik egy erős gépi csörlővel, hiszen a balesetet szenvedett autókat ezzel tudjuk kihúzni az árokból, illetve fel a platóra.

Extra autómentő felszerelés

Ha több sérült autóról vagy lakókocsiról van szó, esetleg utánfutós autó mentésére indulunk, vontatódarura is szükség lehet, hogy ne kelljen otthagyni az egyik autót, és később visszamenni érte. Így egyszerre el lehet hozni több autót is.

Ezen kívül (bár ez már nem minden autómentőn van), szükség lehet akár daru használatára is, ha az autó nagyon összetört, és nem lehet a „saját lábán” vontatni.

Az autószállításnak a felszerelésen kívül vannak más feltételei is, amiket érdemes ismerni. Az Autószállítás feltételei című cikkben részletesen írunk róla.

Pót felszerelés

Nagyon fontos, hogy a lehető legtöbb információt megkapjuk a segélyhívásban, akkor fel tudunk készülni az esetleges pótalkatrészekkel, pót felszerelésekkel is.

Összegzés

Az autómentés váratlan és fordulatos események sorozatából állhat, ezért felkészültnek és profinak kell lenni, hogy akár már a helyszínen képesek legyünk megoldani a problémákat. Fel vagyunk készülve a sérült autó biztonságos szállítására, sőt, arra is, ha több autó sérül meg egyszerre, vagy egy lakókocsi.

Az alapvető autómentő felszerelésen túl, extra felszereléssel is rendelkezünk, hogy biztonságban elszállítsuk autóját a szervizbe, vagy az Ön által megadott címre.

Hasznos linkek:

Autómentés Budapest

Autómentés Pest megye

Ránk számíthat!

Ha úgy alakul, hogy az utakon ragad, csak hívja diszpécserünket a következő telefonszámon:

+36 70 62 62 777

Hamar érkezik a segítség. Budapest, külföldön és belföldön éjjel-nappal mozgósíthatóak vagyunk, így szó szerint bármikor meg tudjuk Önt és autóját menteni. Várjuk hívását!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

peter2000 bemutatkozása

Csupek Péter, autómentő vagyok. 10 éves szakmai tapasztalattal megbízhatóan állok rendelkezésére, ha autó,- motor, furgon mentésre, szállításra van szüksége. Mélygarázsból mentés, bikázás, félretankolás esetén is forduljon hozzám bizalommal a hét minden napján 0-24-ig! +36 70 62 62 777

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.