Félretankolt autó mentése, szállítása

Félretankolt autó mentése, szállítása

Autómentés Autószállítás 0-24h tel:+36706262777

+36 70 62 62 777

Hívjanak és mi indulunk azonnal!

  Mentés Non-Stop!

Autómentés félretankolásnál. Hívjanak mi indulunk azonnal. Segítünk, ha bajba kerül. Számunkat mentse el. Segélyhívó +36706262777

Nem indul? Hirtelen meghibásodott az autója?  Nem tudja, hogy mihez kezdjen, mert éjjel robbant le valahol az autópályán országúton? Gyors segítségre autómentésre, autószállításra van  szüksége? Akkor minket érdemes hívnia, hiszen non-stop autómentéssel állunk a rendelkezésére!

A Csupi autómentés hatalmas előnye, hogy bármikor hívhatja diszpécserünket, mi a lehető legrövidebb időn belül a helyszínen vagyunk. Legyen akár az éjszaka közepén vagy fényes nappal! Mivel számunkra nagyon fontos ügyfeleink kényelme,  így arra törekszünk, hogy Önnek minél kevesebbet kelljen várnia, és ne érje még plusz időveszteség is a lerobbant kocsi mellé.

Félretankolt Autómentés 0-24h Hívjanak +36 70 62 62 777

 

Ránk számíthat!

Ha úgy alakul, hogy az utakon ragad, csak hívja Diszpécserünket a következő telefonszámon

 +36 70 62 62 777

és hamar érkezik a segítség! Budapesten külföldön és belföldön éjjel-nappal mozgósíthatóak vagyunk, így szó szerint bármikor meg tudjuk Önt és autóját menteni!

Ügyfeleink véleménye:

“Nem bántuk meg, hogy Csupit hívtuk ki a lerobbant autónkhoz, mert minden úgy történt, ahogyan megbeszéltük azt előzetesen telefonon.”

Vas Gábor

“Mi Horvátországban a 456-os úton robbantunk le este 8 órakkor. Csupi éjjel 11 órára ért ide és szállított haza minket biztonságban.”

Horváth Rudolf

Autómentés 0-24h félretankolás esetén is!

Budapesten és Pest megye egész területén az alábbi problémák esetén is fordulhat hozzánk bizalommal!

  • Üzemanyag Lefejtés
  • Üzemanyag Leengedés
  • Hibás Tankolás
  • Benzin helyett Gázolajat tankolt?
  • Gázolaj helyett Benzint tankolt?

Sajnos előfordulhat az is, hogy leengedik az üzemanyagot vagy valamilyen meghibásodás miatt elfolyik és nincs a közelben benzinkút.

Ha az ember figyelmetlen és gázolaj helyett benzint tankol vagy éppen benzin helyett gázolajat, akkor súlyos károkat okozhat az autóban. Ilyenkor az autót szakszerűen szervízbe kell szállítani minél előbb! Tilos az autót beindítani és használni, mert minél többet használ fel a hibás üzemanyagból, annál nagyobb károk keletkeznek benne.

Ilyenkor is segíteni tudunk, hiszen autószállításra specializálódott trélerünk bárhová képes elszállítani személygépkocsiját, furgonját, motorját, munkagépét.


Autómentés  Budapest  

Autómentés  Pest Megye

Autómentés Buda

Autómentés Pest

Autómentés  Autópálya  / M0   M1  M7 M5 M6 M3

Autómentés  Ausztria , Autómentés Lengyelország , Autómentés Csehország , Autómentés Horvátország , Autómentés Szlovákia , Autómentés  Szlovénia   


jöttünk és mentünk Autómentés Autószállítás 0-24h Hívjanak +36 70 62 62 777

Autómentés Non-Stop!

Hívjanak minket bizalommal:

+36 70 62 62 777

Email: csupiautomentes@gmail.com

0-24h  Autómentés