Autómentés Kerékcsere

A durrdefekt egy rémálom. Először is, mindig a legrosszabbkor történik. Másodszor, a kerékcsere egyszerűnek tűnő feladat, de gyakran kerül homokszem a gépezetbe. Megfelelő szerszámok nélkül akár meg is sérülhetünk, míg küzdünk a kerékrögzítéssel.

Gyakran hallom, hogy nem akartak hívni szakembert, mert a kerékcsere csak kis munkának számít. Nálunk nincs olyan, hogy „kis munka”. Minket akár egy „egyszerű” kerékcseréhez is lehet hívni, mert nekünk fontos az ügyfél elégedettsége.

Kerékcsere – megtörtént eset

Napokban történt meg, hogy egy kedves hangú bácsi kereste fel telefonos ügyfélszolgálatunkat, mert defektet kapott hazafele menet, és ugyan még haza tudott menni az autóval, de azóta teljesen leeresztett a kerék. Elmondta, hogy van pótkereke és minden szerszám a szükséges kerékcseréhez, de ő már idős és nem érzi magát eléggé fittnek, hogy ennek a munkának neki merjen állni.

Megkérdeztük tőle, hogy hol van az autó és, hogy milyen autóról van szó, és mi a rendszáma. Miután az ő személyes elérhetőségét is megadta, próbáltam őhozzá hasonlóan kedvesen és figyelmesen tájékoztatni a várható érkezési időről, a felmerülő költségekről.

Még arra kért minket, hogy érkezés előtt egy pár perccel szóljunk neki, mert akkor az autónál várná a munkatársunkat, ezt meg is ígértem majd jeleztem neki, hogy egyeztetek a szerelőmmel és visszahívom.

Felvettem a kapcsolatot a szerelővel és leegyeztettem az időpontot a szerelésre. Ugyan, ebben az esetben a gyorsaság nem lett volna elsődleges szempont, de szerencsém volt és volt szabadideje a szerelőnek, így 1 óra múlva már a címen is tudott volna lenni a kolléga. Visszahívtam az ügyfelet, hogy tájékoztassam. Nagyon megörült nekem, mert nem számított ennyire gyors reagálásra. Még egyszer pontosítottam a címet és elköszöntem.

Szerelőnk kiment a címre, ahogyan kérte az ügyfél, érkezés előtt pár perccel felhívta telefonon.

Az ügyfél egy vérbeli nagypapa volt, aki már a kocsinál várta a kollégámat. Elmesélte, hogy neki ez általában nem szokott gondot okozni, mert nem sűrűn fordul vele elő a defekt, és egyébként is meg szokta tudni oldani ezeket az apróbb szereléseket, csak nem tudja kire bízni a kis unokát amíg ő szerel. A kis unoka egy kétéves szoknyás kislány volt, aki a bácsi minden figyelmét igényelte és le is kötötte.

A kollégánk mivel tényleg minden rendelkezésére állt a kerékcseréhez gyorsan megcsinálta a munkát. Miután rendezték az összeget, elköszöntek egymástól.

Minőségbiztosítási okok miatt, meg szoktuk kérdezni ügyfeleink véleményét a szolgáltatásunkról. Jelen esetben is ezért kerestem fel másnap a bácsit telefonon, aki elmondta, hogy ő eddig csak németországi nyaralásai során az ottani vállalkozásoknál tapasztalt hasonlót, mint amit nálunk tapasztalt.

Szerinte az ügyfél-szolgálatunk valóban azonnal elérhető volt. Kedvesen, segítőkészen és érthetően beszéltek vele. Amit megígértünk neki a szerelővel kapcsolatban azt maradéktalanul betartottuk, és még gyorsnak is találta a szolgáltatást. A szerelő kollégával is elégedett volt, mert udvarias, segítőkész és figyelmes volt.

Kiemelte, hogy magyarországi szolgáltatásokkal kapcsolatban eddig még nem tapasztalta, hogy bármelyik cég is foglalkozna azzal, hogy az ügyfél mit tapasztalt. Megköszöntem az értékelését és elköszöntem.

Kerékcsere bármikor

A defekt váratlan és bosszantó, de van hová fordulni segítségért. Ha Önnek sincs rá ideje vagy ereje, hívjon bennünket bizalommal.

Hasznos linkek:

Autómentés Budapest

Autómentés Pest megye

Ránk számíthat!

Ha úgy alakul, hogy az utakon ragad, csak hívja diszpécserünket a következő telefonszámon:

+36 70 62 62 777

Hamar érkezik a segítség. Budapest, külföldön és belföldön éjjel-nappal mozgósíthatóak vagyunk, így szó szerint bármikor meg tudjuk Önt és autóját menteni. Várjuk hívását!

A lerobbant autó vontatása, autószállítás is tevékenységeinkhez tartozik. A lerobbant autó vontatása című cikkben erről részletesen írtunk. Ha szeretne tájékozódni egy autómentés részleteiről, akkor Az autómentés folyamata című cikket ajánljuk. Nem árt tudni, hogy a gumikopás mitől következik be. Erről részletesen a Gumikopás okai című cikkben olvashat.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

peter2000 bemutatkozása

Csupek Péter, autómentő vagyok. 10 éves szakmai tapasztalattal megbízhatóan állok rendelkezésére, ha autó,- motor, furgon mentésre, szállításra van szüksége. Mélygarázsból mentés, bikázás, félretankolás esetén is forduljon hozzám bizalommal a hét minden napján 0-24-ig! +36 70 62 62 777

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.