Kisbusz mentés Budapesten

Ha a főváros forgalmában elakadunk, az bárkit kellemetlenül érinthet, de ha mindezt egy kisbusszal teszi, akkor az még jobban bonyolíthatja a dolgokat.

Ilyenkor jön jól egy szakképzett tapasztalt autómentő, akinek nem akadály a bajba jutott mikrobusz, kisbusz mentése Budapesten sem.

 

Kisbusz mentés folyamata

Amennyiben lerobbant, vagy megsérült kisbusza, akkor a legelső teendője az lesz, hogy egy megbízható, tapasztalt, mindenre felkészült autómentőt találjon. Ehhez pedig a legjobb választás a Csupi Autómentő lehet.

Hívja tehát a +36 70 62 62 777-es telefonszámot és a segítség szinte rögtön útnak is indul.

NON- STOP kisbusz mentés Budapesten!

Hívjanak bármikor és mi azonnal indulunk!

A telefonhívás fogadását követően 5 percen belül tapasztalt és szakmailag felkészült kollégáink, precízen elvégezik a kisbusz mentést Budapest területén! Azonnali segítséget nyújtunk Budapesten és annak teljes vonzáskörzetében is!

furgon-mentes

Kisbusz mentés, szállítás

Mivel tudjuk, hogy ezeket a járműveket munkára és személyszállításra egyaránt használják, talán még fontosabb a gyors és precíz mentés. Kitört kerekű járműveket speciális eszközökkel tudunk mozgatni, ezzel megelőzve a további károk keletkezését a mozgásképtelen autón.

Mi mindenben állunk a bajbajutott fuvarozók segítségére. Célunk ügyfeleink maximális kiszolgálása, hosszú távú korrekt partnerkapcsolatok építése.

 

Kisbusz mentés bejelentési folyamata

Hívja a Csupi Autómentőt a +36 70 62 62 777-es telefonszámon.

Diszpécser kollégánk a következő kérdéseket fogja mindenképp feltenni, hogy felkészülten érkezhessen az autómentő kolléga a helyszínre.

Természetesen mindenképp szükség lesz a pontos helyszín megadására, a helyzet leírására, az autó gyártmányára.

Ezeken felül az olyan technikai információk sem elhanyagolhatóak, hogy a jármű milyen váltóval rendelkezik, a mentés során üresbe tehető-e, valamint a futómű állapota is lényeges információt hordoz magában a mentés szempontjából.

A mentési információkon túl természetesen számít még a célállomás is ahová szállítani szeretné kisbuszát és egy elérhetőség, melyen autómentő kollégánk fel tudja Önnel venni a kapcsolatot.

 

Kisbusz mentése baleset esetén

Közúti baleset esetén függetlenül a vétkes kilététől a kisbusz csupán azután szállítható, miután a hatósági szervek (rendőrség) engedély ad erre, valamint biztosítja a feleket arról, hogy az autó elmozdítható, a nyomozás érdekében nincs már rá szükség

 

Lerobbant kisbusz mentése

Amennyiben „csak” lerobbant volna kisbusza a nagy forgalomba, akkor is van néhány dolog melyre érdemes odafigyelni. A műszaki hibával rendelkező kisbusz esetén is fontos, hogyha vontatásra kerül a sor, akkor a fékek, kormány, valamint lámpák működőképesek legyenek.

 

Mikrobusz mentés Budapest

Csupek Péter vagyok, autómentő. 10 éves szakmai tapasztalattal a legkülönbözőbb helyzetekben, a legkülönbözőbb típusú autókat mentettem már. Minden esetben ügyfeleim elégedettségére. Egész nap, a hét bármely napján, ünnepnapokon is folyamatosan elérhető vagyok! Forduljon hozzám bizalommal!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

peter2000 bemutatkozása

Csupek Péter, autómentő vagyok. 10 éves szakmai tapasztalattal megbízhatóan állok rendelkezésére, ha autó,- motor, furgon mentésre, szállításra van szüksége. Mélygarázsból mentés, bikázás, félretankolás esetén is forduljon hozzám bizalommal a hét minden napján 0-24-ig! +36 70 62 62 777

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.