Autómentés, Furgonmentés 3,5t

Autómentés Furgonmentés 

Autómentés Autószállítás 0-24h tel:+36706262777

+36 70 62 62 777

Hívjanak és mi indulunk azonnal!

  Mentés Non-Stop!

Autómentés furgomentés Autószállítás Budapest

Autómentés, furgonmentés a nap 24 órájában szolgáltatásainkkal belföldön és külföldön is elérhetőek vagyunk!

Számunkra a legfontosabb hogy  meg legyenek elégedve autómentés szolgáltatásainkkal, árainkkal! Ennek eredményeként egyre több és több megkeresést kapunk nem csak autómentés feladtok ellátására, hanem autószállítás szolgáltatások ellátására. Évszaktól, időjárástól, időtől függetlenül non-stop elérhetőek vagyunk! Korszerű gépeink, több éves autómentési tapasztalatnak köszönhetően , hamar megoldunk bármilyen problémát! Magas színvonalon, Kedvező árakkal állunk ügyfeleink részére az év minden napján, évszaktól és időjárási viszonyoktól függetlenül a nap 24 órájában. A fuvarfeladatokat Budapestről kiindulva , rövid időn belül ,magas színvonalon végezzük! 

Autószállítás Furgonmentés Autómentés Non-Stop

Autómentés, Furgonmentés 0-24h

Autómentő csapatunk sokoldalú és minden igényt kielégítő szolgáltatást biztosít megbízói számára. Minden alkalommal a legkedvezőbb árajánlatot tudjuk szavatolni ügyfeleink számára; nálunk az autómentés olcsón vehető igénybe.

autómentés furgonmentés autószállítás

Csapatunk a nap 24 órájában rendelkezésre áll, legyen szó akár fővárosi, vidéki vagy külföldi autómentésről. A sárga angyal rendkívül gyors mentést szavatol Budapest, Pest megye, Budaörs Érd Tatabánya, M1 M0 M5 M6 M7-es autópályán, de rövid határidővel dolgozunk a külföldről történő mentések során is.

Szakembereink minden autómentés alkalmával nagy hangsúlyt fektetnek a mentés biztonságára. Önnek nem kell attól tartania, hogy a gépkocsija szállítás közben sérül meg, így teljes nyugalommal bízhatja ránk az autó hazaszállítását. Legyen szó balesetről vagy más technikai okból mozgásképtelenné vált járműről, csapatunk gyors és felelős munkát végez. Autómentős szakembereink nagy rutinnal rendelkeznek, ami az autómentés gyorsaságát és hatékonyságát növeli, kizárólag tapasztalt autómentős kollégákkal dolgozunk, akik jól ismerik a főváros, a megye és az ország útjait, így minden esetben megtalálják azt az útvonalat, ami a leggyorsabb autómentést teszi lehetővé számukra.

Autómentés külföldről? Igen!

külföldi autómentés

Aki sokat közlekedik autóval, a nagy számok törvénye alapján sajnos előbb-utóbb elakad valahol. Sajnos elég, ha csak valami meghibásodik a járműben és máris ott ragadtunk az út szélén, nem is beszélve arról, ha baleset ér bennünket. Ez különösen kellemetlen, ha külföldön történik meg, ahol nem ismerünk senkit, nem tudjuk, honnan kell segítséget hívni kiszolgáltatott helyzetbe vagyunk. Ha valaki nem ismeri a helyi viszonyokat, nehézkesen talál olyan autómentőt, aki kedvező feltételekkel tud a segítségére sietni.                                                                        Nagyobb baj esetén az autó hazaszállítása is egy újabb megoldandó problémát jelenthet. Ilyen esetekben bátran hívjon minket!

autómentés autószállítás

0-24h autómentéssel foglalkozó cégünk a lehető leghamarabb a helyszínre indul, még akkor is, ha Ön nem Magyarországon akadt el. Mi vállaljuk az autó hazaszállítását külföldről, gondosan ügyelve arra, hogy nehogy további sérüléseket szenvedjen az autója.

Ha autója műszaki hiba, esetleg karambol miatt mozgásképtelen, hívja bizalommal akár külföldről is  0-24h autómentő cégünket!


Autómentés  Budapest  

Autómentés  Pest Megye

Autómentés Buda

Autómentés Pest

Autómentés  Autópálya  / M0   M1  M7 M5 M6 M3

Autómentés  Ausztria     

Autómentés Lengyelország

Autómentés Csehország

Autómentés Horvátország 

Autómentés Szlovákia 

Autómentés  Szlovénia   


jöttünk és mentünk Autómentés furgonmentés Autószállítás 0-24h Hívjanak +36 70 62 62 777

Autómentés Non-Stop!

Hívjanak minket bizalommal:

+36 70 62 62 777

0-24h  Autómentés