Veterán autó mentés, szállítás Budapest és Pest megye

NON- STOP veterán autó mentése Budapesten és Pest megye egész területén!

Csupek Péter, autómentő. Non- stop hívható, azonnali segítségnyújtás!

Telefon:

+36 70 62 62 777

Email: csupiautomentes@gmail.com

Nem indul, lerobbant a veterán autó vagy balesetet szenvedett? Hívjon bizalommal és 5 percen belül indulunk és trélerrel elszállítjuk bárhová a veterán autót. Azonnali segítségnyújtás a hét minden napján, ünnepnapokon is!

Veterán autó mentés, szállítás

Budapest egész területén, minden kerületben vállaljuk megbízható és szakértő mentést és szállítást! Tréleres veterán autó mentése és biztonságos szállítás. Tudjuk, hogy egy veterán autó milyen eszmei és anyagi értéket jelent a tulajdonosának, ezért a legkörültekintőbben és legóvatosabban végezzük a mentést és szállítást is!

Veterán autó mentő Budapesten, Pest megyében

Csupek Péter, autómentő vagyok. 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem személygépkocsi, motor, furgon, kamion mentésben és szállításban. Minden mentés és szállítás során szakmai tapasztalatom és tudásom legjavát nyújtom, hogy a lehető leggyorsabban megoldódjon a probléma. Ha szüksége van egy megbízható segítségre, akkor forduljon hozzám bizalommal!

Budapest I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. keeület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerület, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. kerület, XX. kerület, XXI. kerület, XXII. kerület, XXIII. kerület

Veterán autó mentés és szállítás Pest megye

Pest megye egész területén vállaljuk a veterán autó mentését és szállítását. Néhány nagyobb város és vonzáskörzetük:

Érd , Százhalombatta , Albertirsa , Aszód , Abony , Dunakeszi , Budakeszi , Cegléd , Dabas , Gödöllő , Gyál , Monor , Nagykáta , Nagykőrös , Biatorbágy , Budakalász , Budaörs , Dunaharaszti , Visegrád , Szentendre , Pomáz , Veresegyház , Dunavarsány , Szigetszentmiklós , Visegrád , Vecsés

Természetesen az összes pest megyei település területén vállalunk veterán autó mentést és szállítást!

Veterán autó mentés, szállítás külföldön

A környező országokban is vállaljuk veterán autók mentését és szállítását.

Szlovénia, Szlovákia, Ausztria, Csehország, Lengyelország, Horvátország

Gyors, azonnali indulás és a lehető leggyorsabb megérkezés a helyszínre. Biztonságos hazaszállítás vagy szerelőhöz szállítás.

Ügyfeleink véleménye:

“Nem bántuk meg, hogy Csupit hívtuk ki a lerobbant autónkhoz, mert minden úgy történt, ahogyan megbeszéltük azt előzetesen telefonon.”

Vas Gábor

“Mi Horvátországban a 456-os úton robbantunk le este 8 órakkor. Csupi éjjel 11 órára ért ide és szállított haza minket biztonságban.”

Horváth Rudolf

Veterán autó mentéssel kapcsolatos szolgáltatásaink Budapesten, Pest megyében

Forduljon hozzám bizalommal!

Autómentés Non-Stop!

Hívjanak minket bizalommal!

Telefon:

+36 70 62 62 777

Email: csupiautomentes@gmail.com

0-24h  Autómentés  Minden jog fenntartva © 2016 Két-Max-Szer Kft.  www.csupiautomentes.hu

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.